Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Το Rally Acropolis 2013 «φοράει» Michelin

Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 ξεκινάει το ιστορικό και για 59 χρόνια εθνικό μας rally, το Rally Acropolis 2013, αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WRC, και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου.
Στο Ζάππειο στις 31 Μαΐου, στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης ενώπιον επισήμων, διοργανωτών, των 50 συμμετεχόντων πληρωμάτων και φίλων της αυτοκίνησης.

Η ελληνική θυγατρική εταιρία της MICHELIN θα στηρίξει όπως κάθε χρόνο την διοργάνωση του Rally Acropolis και θα έχει παρουσία στην τελετή έναρξης με περίπτερο στο χώρο του Ζαππείου, αλλά και στον χώρο υποδοχής των αγωνιστικών αυτοκινήτων στο Λουτράκι. 

Συγκεκριμένα, στο χώρο του service park στο Λουτράκι, η MICHELIN θα φιλοξενήσει σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, τους φίλους της μάρκας από Παρασκευή 31 Μαΐου έως Κυριακή 2 Ιουνίου. Κατά την διάρκεια του αγώνα, στον χώρο αυτό θα πραγματοποιηθούν από την MICHELIN ειδικές προωθητικές και διαδραστικές ενέργειες και θα δοθούν αναμνηστικά δώρα. Επίσημος προσκεκλημένος της ΜICHELIN για το Rally Acropolis 2013, είναι ο δημοσιογράφος και νικητής Rally Acropolis Κώστας Στεφανής ο οποίος θα συμμετέχει στα δρώμενα που έχει οργανώσει η εταιρία ελαστικών.

πηγη:inews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου